Det danske hold fra Skifter Lastbil A/S i Padborg, Padborg Diamonds, deltog for nylig ved Renault Trucks’ internationale konkurrence RTEC 2019, efter at være løbet med den nordiske sejr tilbage i maj. Deltagelsen førte til en flot 15. plads.

”Det var som forventet en hård konkurrence, og alle hold lå meget tæt pointmæssigt på de enkelte stationer. I og med at det var de 24 bedste ud af i alt 1642 hold, der stod i finalen, så var der ingen tvivl om, at alle hold kunne deres håndværk. Mit hold gjorde en fantastisk indsats, og stoltheden blev ikke mindre, da vi på den ene station fik 20 ud af 20 mulige point. Så alt i alt en kæmpe oplevelse, og at kunne tage en 15. plads ud af oprindeligt 1642 med hjem til Padborg, er vi godt tilfredse med”, udtaler værkstedschef Dennis Heldt.

De 24 bedste hold i verden viste deres færdigheder ved både praktiske og teoretiske tests i realistiske værkstedsomgivelser. Holdene bestod af fire medarbejdere, som repræsenterede nøgleservicemarkedspositioner: modtager, diagnosespecialist, mekaniker og en værkstedschef.