Virksomheder i Padborg får nu adgang til deres helt egen rekrutteringsmanager.

Aabenraa Kommune ønsker at styrke virksomhedernes adgang til arbejdskraft, og har derfor besluttet at ansætte Maria Heesch som rekrutteringsmanager. Maria får kontor i Padborg Transportcenter på Toldbodvej.

”Jeg glæder mig til at blive rekrutteringsmanager for JobGateDenmark i Padborg. Jeg synes projektet rammer lige ned i et behov, som har været stigende over de seneste år”.

“Gennem min nye stilling som en del af GateDenmark i Padborg har jeg mulighed for at servicere de lokale virksomheder. Ikke kun i forhold til rekruttering, men også opkvalificering af relevant arbejdskraft”.

“Den nye udviklingsplan for Padborg peger lige præcist på de udfordringer, området har med rekruttering af arbejdskraft, og jeg vil være omdrejningspunktet for at finde medarbejdere til områdets virksomheder. Gennem mit hidtidige arbejde med rekruttering på tværs af grænsen, ved jeg hvor vigtigt det er, at der er fokus både på tiltrækning af arbejdskraft og ikke mindst fastholde arbejdskraften i området.”

Maria har i de seneste 4 år arbejdet med formidling i grænselandet og på tværs af den dansk-tyske grænse. Maria har en baggrund fra møbelbranchen, og efterfølgende har hun arbejdet i transportbranchen, blandt andet som lager- og logistikchef. Maria er indfødt Sønderjyde, idet hun er født og opvokset på Kalvø. I dag bor hun på Løjt land med hund, mand og to piger.

Maria kan kontaktes på mail: : jobgatedanmark@aabenraa.dk