I går eftermiddags transmitterede Padborg transportcenter sin årlige generalforsamling online, så de indkaldte kunne følge med på behørig og Corona-sikker afstand.

Generalforsamlingen blev indledt af det konservative folketingsmedlem, Niels Flemming Hansen, som berettede om infrastrukturforhandlingerne på Christiansborg. Han fortalte desuden om den grønne omstilling – og anerkendte, at der i transportbranchen er udfordringer på grund af de meget høje afgifter på f.eks. flydende gas til lastbiler.

Fra den lokalpolitiske vinkel, fortalte Niels Flemming Hansen, at kommunen, i forbindelse med infrastrukturforhandlingerne, har søgt staten om 50 % af finansieringen på den ønskede motorvejsbro ved Kejsergade.

Selve generalforsamlingen bød på udskiftning af et bestyrelsesmedlem og en suppleant. Efter at have være med til siden opstarten af foreningen ‘Padborg Transportcenter’, takkede bestyrelsesmedlem Steen Nelting af og overdrog posten til KH Onestops direktør, Thomas Henriksen. På suppleant siden var det Bent Nasser som ligeledes har været med fra starten, der gav plads til at Managing Director i TX Logistik, Lars Winter Sørensen, kunne indtræde som suppleant.


Det konservative folketingsmedlem, Niels Flemming Hansen, var med til Padborg Transportcenters generalforsamling, på en online forbindelse.


Bestyrelsesformand Peter Therkelsen sammen med nyvalgte bestyrelsesmedlem, Thomas Henriksen.