ITD i Padborg havde torsdag d 10. januar 2019 inviteret medlemmer, samarbejdspartnere og ansatte til nytårskur. 100 personer deltog i arrangementet.

ITD er en brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder, der hver dag arbejder på at forbedre rammevilkårene for transportbranchen, og formand Gert Jakobsen sagde bl.a. i sin tale:

“Dansk vejgodstransport understøtter 88.000 jobs og bidrager med 60 mia. kroner til det danske bruttonationalprodukt. Det er imponerende tal, som vi virkelig kan være stolte over. Vi gør en kæmpe forskel. Vi holder Danmark i gang – stort set uden nogen opdager det, sagde formanden om transportbranchens betydning”.

Der blev desuden kigget tilbage på året der er gået i transportbranchen. Bl.a. blev nævnt den store europæiske vejpakke, tidsbegrænsning for parkering af lastbiler – og også sagen om de dårlige indkvarteringsforhold fik taletid. Dette dog med en fremhævelse af alle dem der arbejder hårdt for at skabe gode rammer og vilkår i branchen.

Nikolai Sejr Sørensen, direktør fra LS Intertank, var på som gæstetaler, og kom med gode råd til hvordan man kan forudse kundernes behov og udnytte transport-setup på tværs af kunderne.

Alt i alt et succesfuldt arrangement, der fik lagt kimen til en årlig tradition.

Billede: En ny tradition blev født torsdag d 10. januar 2019, da Brancheorganisationen ITD i Padborg holdt nytårskur. I talerne var der fokus på de gode vækstmuligheder, der har været i 2018. Men også arbejdet for at styrke branchens image var på dagsordenen.