Transportcentret ved den dansk-tyske grænse har med Susanne Provstgaard fået en yderst erfaren kvinde i spidsen for bestyrelsen. Med hendes massive erfaring fra transportsektoren, bl.a. som partner af transport- og logistikvirksomheden DTK Group Aps, tegner det fortsat positivt for Padborg Transportcenter i fremtiden.

Susanne Provstgaard er ny bestyrelsesformand for Padborg Transportcenter, som i dag består af knap 100 aktive medlemsvirksomheder. Susanne Provstgaard er et velkendt ansigt i lokalsamfundet, da hun også er medlem af byrådet i Aabenraa kommune.

Susanne Provstgaard afløser Peter Therkelsen, som de seneste syv år har siddet i formandsstolen for Padborg Transportcenters bestyrelse. Han vil fremover fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen og bidrage til udviklingen af transportcentret.

Som medlem af bestyrelsen ved foreningens oprettelse har Susanne Provstgaard et indgående kendskab til Padborg Transportcenter, ligesom hun har stor erfaring fra lignende virksomheder i transportsektoren.

Sammen med sin mand har hun bygget transport- og logistikvirksomheden DTK Group ApS i Padborg op fra bunden og som i dag har tæt på en milliardomsætning. I 2021 trak hun sig tilbage fra den daglige drift i virksomheden, men sidder forsat som bestyrelsesformand i Dansk Transport Kompagni A/S, ligesom hun sidder i bestyrelsen for DTK Group.

Hun har også tidligere har været en del af bestyrelsen i Business Aabenraa og medlem af repræsentantskabet i Jyske Bank.

I sin rolle som bestyrelsesformand i Padborg Transportcenter kommer Susanne Provstgaard til at fortsætte den positive udvikling, som transportcentret har været igennem siden etableringen i 2015. Udviklingen har placeret transportcenteret som en central del af dansk og international transport og logistik.

For yderligere information kontakt venligst:
Susanne Provstgaard, tlf. 20 92 22 76

For yderligere information om Padborg Transportcenter kontakt direktør, Jesper Schimann Hansen på tlf. 61 44 24 04

Padborg Transportcenters bestyrelse med Susanne Provstgaard som bestyrelsesformand.
Fra venstre: Jesper Schimann Hansen, Michael Justesen, Grethe Harmuth (ny), Thomas Henriksen, Birgit Thomsen (afgående), Jan Knudsen, Peter Therkelsen, Allan Kjær Van der Sterren, Susanne Provstgaard, Henrik Thykjær.