Lastbilchauffører der kommer til Padborg Transportcenter, kan snart få glæde af en ny app, der iflg. direktør for Padborg Transportcenter, Jesper Schimann Hansen, kommer til at gøre dagligdagen i området en hel del nemmere.

”Vores nye app vil blandt andet kunne informere lastbilchauffører om hvor kan de parkere, finde toilet- og badefaciliteter samt hvilke ramper de skal køre til hos en virksomhed, for at læsse varer af eller på”, fortæller Jesper Schimann Hansen.

App’en udvikles af Mads Iversen fra BeaMii, som tidligere har stået for den app der blev brugt ved Padborg Cup’en, hvor de besøgende blandt andet kunne se kamp-resultater og menuen fra kantinen.

”Det er praktisk talt en alt-i-én-app, der fungerer ved at virksomhederne har nogle sensorer kaldet Beacons stående, som kobler op til app’en. Herfra kan virksomhederne dele en lang række informationer og features”, fortæller Mads Iversen.

”Alle medlemmer hos Padborg Transportcenter får adgang til en platform, der kan videreudvikles. Så på sigt vil app’en også kunne bruges som intranet i virksomhederne til f.eks. ind- og udstempling samt andre interne procedurer”.

App’en, der er udviklet med økonomisk støtte fra FDE Fonden, vil snart kunne downloades i App Store og på Google Play.