Padborg Transportcenter er kendt for at have service 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Én af de servicevirksomheder man finder i området, er MAN Bus & Truck i Padborg. En servicevirksomhed der, udover at sælge nye og brugte biler, også servicerer vognparken døgnet rundt, alle dage om året. Virksomheden består af 32 medarbejdere. Heraf tæller værkstedet 16 mekanikere og seks lærlinge. Martin Raun Johansen, der er driftsleder i virksomheden, fortæller:

”Vi er en one-stop-shop. Uanset om det er dækproblemer, gear der skal skiftes eller et køleskab i lastbilen der er i stykker, så kan vi lave det. Vi har folk der er specialiseret inden for alle områder, både på det digitale og det mekaniske”.

Både lokale og internationale kunder
Den store klynge af virksomheder der ligger i Padborg Transportcenter, samt den daglige gennemgående trafik, udgør kundemassen hos MAN Bus and Truck.

”Vores primære segment er lokale kunder”, siger Martin Raun Johansen. ”80% er store flådekunder, typisk eksportvognmænd. Men dertil kommer også en række strøgkunder, som hovedsagligt er fra Østeuropa”.

”Vores spidsbelastning ligger i weekenden”, fortsætter Martin Raun Johansen. ”Der er de lokale vognmænds lastbiler hjemme, og en del udefrakommende benytter køre-hviletidsbestemmelserne, hvor de overnatter på toldpladsen, til at komme forbi os og få lavet service”.

Alle typer lastbiler på alle tider af døgnet
MAN Truck og Bus servicerer også andre lastvognsmærker, med samme gode fleksibilitet.

”Vi har fem vagtmekanikere på standby 24-7. Så vi yder service på alle typer lastbiler, på alle tider af døgnet. Er der behov for en reparation kl halv to om natten – så rykker vi ud”.

At beliggenheden i Padborg er en fordel på flere parametre, er Martin Raun Johansen ikke i tvivl om:
”Vores mulighed for at hente arbejdskraft ind fra Tyskland er stor, i og med at vi ligger lige op ad den tyske grænse. Vi har flere tyske medarbejdere, og dem er vi virkelig glade for. Det er god, stabil arbejdskraft”.

Vil man vide mere om MAN Truck og Bus, kan man besøge deres website:
https://www.truck.man.eu/dk/dk/index.html