Er du nysgerrig på, hvilke trends, teknologier og drivmidler der kommer til at præge transport- og logistikbranchen i fremtiden? Så er det god grund til at sætte kryds i kalenderen onsdag den 24. april, hvor Padborg Transportcenter og Business Aabenraa inviterer til dialogmøde om fremtidens lastbilteknologi og nye drivmidler.

Hvilke scenerier ser vi ind i ift. overgangen til el- og brintdrevne lastbiler? Hvilke infrastrukturelle udfordringer og muligheder bringer det med sig? Og hvordan kan du som virksomhed forberede dig på ændringerne og drage fordel af dem?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når Padborg Transportcenter og Business Aabenraa inviterer til dialogmøde onsdag den 24. april kl. 8-10 i Grænsehallerne i Kruså, på Harværkvej 13.

– Dialogmødet er skabt med henblik på at styrke de lokale virksomheders position i en hurtigt udviklende branche. Den hurtige teknologiske udvikling gør det endnu vigtigere, at man overvejer sin virksomheds tilgang til løsninger som fx el- og brintbiler, så man har en strategi klar, når det bliver en realitet – også selvom det først er om to eller fem år, siger Lars Dagnæs, der er projektkonsulent i Business Aabenraa.

– Det er jo forholdsvis nye teknologier, vi står overfor, og det kan være svært at gennemskue deres udfordringer og muligheder, og hvor modne de er. Ja, det er lidt som en jungle at finde rundt i lige nu. Så vi håber, at dialogmødet kan være med til at hjælpe virksomhederne med at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre lige nu, supplerer Jesper Schimann Hansen, direktør i Padborg Transportcenter.

Dialogmødet er åbent for alle virksomheder i Aabenraa Kommune, og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig og se det fulde program på Business Aabenraas hjemmeside.