Padborg Diamonds blev nordisk mester i Renault Trucks’ store servicemarkedskonkurrence RTEC og skal til juni repræsentere de rød-hvide farver i den globale finale i Lyon.

Det danske RTEC-hold fra Skifter Lastbil A/S i Padborg, løb med sejren i det nordiske opgør om at komme med til den store globale finale, der afholdes i Renault Trucks’ hovedsæde til juni i Lyon, Frankrig.

«Vi er meget stolte over vores medarbejderes høje kompetenceniveau og glæder os til finalen, hvor vi skal dyste om at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam», udtaler Skifter Lastbil A/S’ direktør Morten Lund.

Jan Egegaard Jensen, kompetenceudviklingschef hos Renault Trucks Danmark, er også stolt. ”Vi har et fantastisk netværk i Danmark med 21 serviceværksteder, hvor vi konstant udvikler vores medarbejderes tekniske evner, kendskab til Renault Trucks’ værktøjer og procedurer samt deres tilgang til kunderelationen.

Vores forhandleres høje krav til kvalitet og ekspertise giver os nu adgang til at konkurrere blandt de bedste på globalt plan. Det er vi meget stolte over”.

De 24 bedste hold i verden, der går videre til finalen i Lyon i juni, skal deltage i en praktisk prøve i realistiske værkstedsomgivelser.

Formålet med RTEC (der står for Road To Excellence Championship) er yderligere at udvikle kompetencerne inden for Renault Trucks’ autoriserede netværk og ikke mindst fremhæve den høje ekspertise, der findes blandt medarbejderne.

Ud over chancen for at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, så er det også en unik mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser.

På billedet ses fra venstre: Dennis Heldt, Per Junker Hansen, Carsten Jensen og Bjarne Boisen.