Erhvervsteamet hos Aabenraa Kommune hjælper dig, når du ønsker at bygge nyt, købe en erhvervsgrund eller flytte i nye lokaler

Vil du bygge nyt?
Går du med tanker om at udvide din virksomhed, så kontakt Erhvervsteamet. Erhvervskonsulenterne hjælper dig med at undersøge mulighederne for at bygge til din eksisterende ejendom, så byggeriet stadig er indenfor lokalplanens rammer.

Vil du købe en erhvervsgrund?
Du kan også købe din erhvervsgrund hos os, hvis du ønsker at etablere dig et nyt sted, ligesom du kan få vejledning fra os, hvis du ønsker at leje dig ind i en bygning, men er i tvivl om den må bruges til den ønskede anvendelse.

Vil du flytte i nye lokaler?
Det er altid en god idé at kontakte erhvervsteamet inden du underskriver lejekontrakt eller går i gang med tegninger til udvidelser, så vi kan hjælpe dig fra starten. Vi tilbyder dialogmøder ved opstart.

Hurtig hjælp til at komme videre
Erhvervsteamet kontakter dig inden for et døgn og sørger for, at du har en plan for dit sagsforløb inden for 14 dage. Du får klar besked om, hvilke tilladelser du har brug for og information om forhold, som du skal være særligt opmærksom på.

Kontakt via mail : erhvervsteam@aabenraa.dk
Vi kontakter dig hurtigst muligt derefter, skriv gerne din mail og telefonnummer i henvendelsen.

Jette Henningsen, Koordination af myndighedsbehandling
Tlf.: 7376 7772

Peter Mumm, Koordination af myndighedsbehandling
Tlf. 7376 8030

Ellen Kankelborg, Salg af erhvervsgrunde
Tlf. 7376 7010

Helle Malene Olsen, afdelingschef erhverv og bæredygtighed
Tlf. 26197813