Der var dobbeltgevinst, da HK Privat Sydjylland kom til speditionsfirmaet E3 i Padborg. Firmaet har både årets elev og er kåret som årets praktikplads indenfor spedition og shipping 

Det perfekte match blev fundet mandag den 6. december, da Hendrik Purrucker blev kåret som årets elev, og hans arbejdsplads E3 Spedition-Transport i Padborg samtidig vandt prisen som årets praktik-plads, begge indenfor kategorien spedition og shipping. 

– Vi er ikke i tvivl om, at vi har årets elev ansat her hos os. Han er en humørbombe, der bidrager til god kemi/stemning i afdelingen, og han er en arbejdshest, der behersker mange bolde i luften på én gang, skriver firmaet i sin indstilling. 

E3 indstillede både Hendrik og hans elevkollega Elise Palmgren som årets elev i hvert deres område, og de indstillede på deres side E3 til prisen som årets praktikplads. 

– Fra første dag har vi begge følt os velkommen hos E3. Vi har opgaver på lige fod med vores kollegaer, og der er altid mulighed og tid til at besvare spørgsmål. Som elev er man en del af teamet. Efter skoleophold og generelt under vores elevtid er der fokus på, om vores uddannelsesmål er opfyldt, skriver de tilfredse elever blandt andet. 

Den dobbelte overrækkelse skulle naturligvis fejres med ikke én men to kæmpe kager fra HK Privat Sydjylland. Dertil kom et diplom og for eleven et gavekort til oplevelser. Som noget nyt fik virksomheden i år en pokal, der skal fungere som vandrepokal de kommende år. 

Prisen som årets elev 2021 gives af HK Privat Sydjylland til en elev indenfor hvert af de fem fagområder revision, økonomi, administration, spedition og tandklinikassistent. Fælles for dem er, at de både er fagligt dygtige og samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er gode kolleger. Virksomhederne sender en begrundet indstilling af deres elever, hvorefter en dommerkomité vælger vinderne. I år er der indkommet 73 indstillinger, og det er rekord.