I går uddelte Aabenraa Kommune CSR mærket 2019 til 67 af kommunens virksomheder. Iblandt disse virksomheder er 8 fra GateDenmark, bl.a. DTK Dansk Transport Kompagni, hvor Key Account Manager, Susanne Provstgaard modtog prisen.

“I DTK vægter vi vort sociale ansvar rigtig højt”, udtaler Susanne Provstgaard. “Det er i vores interesse som en aktiv virksomhed i Aabenraa Kommune at kunne medvirke til at skabe jobmuligheder for borgere, som af den ene eller anden grund har haft det svært. De borgere, som kommer i praktikforløb hos DTK bliver en integreret del af vor dagligdag. De mærker også, hvorledes de kan gøre en forskel for os med deres ressourcer; hvad enten det er få eller flere timer om ugen.”

Susanne Provstgaard glæder sig over at kunne tage prisen med hjem til virksomheden.

“Ledelsen i DTK er meget stolte over at få tildelt denne CSR pris – også her i 2019. Vi har ansøgt prisen, fordi vi ønsker at anerkende den store indsats fra vore medarbejdere, og jeg ved, at de bliver lige så stolte, når vi i dag kommer hjem med prisen.”

“Ikke mindst er vi også stolte af at kunne brande os udadtil som ansvarlig virksomhed” slutter Susanne Provstgaard.

Andre GateDenmark virksomheder der i går modtog CSR mærket er:
FairTrans
DHL Freight (Denmark)
Hansen & Søn – Tricolore
H.P. Therkelsen
Kvik-Flyt
Meldgaard
Norden Logistics

Fakta om CSR-mærke Aabenraa
CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility, der handler om, at virksomheder udviser social ansvarlighed og tager medansvar for samfundet.

Med CSR-mærke Aabenraa ønsker Aabenraa Kommune at anerkende lokale virksomheder, der bidrager til at skabe beskæftigelse og uddannelse ved for eksempel at ansætte borgere i virksomhedspraktik, fleksjob eller som elever og lærlinge.

Læs mere om CSR mærket her:
https://www.aabenraa.dk/erhverv/csr-maerke-aabenraa/


Uddelingen af dette års CSR-mærke foregik i byrådssalen, hvor både borgmesteren og formanden for Arbejdsmarkedsudvalget, Ejler Schütt, holdt taler for de 67 virksomheder, som også modtog CSR-diplom og CSR-pakke.
Foto: Aabenraa Kommune


Uddeling af CSR mærket 2019.
Foto: Aabenraa Kommune


Uddeling af CSR mærket 2019.
Foto: Aabenraa Kommune